Commentaires

28 comments on “Commentaires”

 1. Dominique Morin Répondre

  Je rentre d’un séjour de 15 j à Saint Jean de laur ou j’ai passé de formidables moments, calme, dans un cadre magnifique avec des propriétaires compétents dans leur accueil et la tenue de la maison et piscine, félicitations

 2. Saman Aper Répondre

  Genoten van een zalige week in maison riante. Heel mooie villa met een zicht waar de boekjes niet tegenop kunnen. Het is ideaal voor wie wil genieten van de rust. Want je hoort er helemaal niets en wordt er helemaal Zen. Ook de kids en onze hond hadden het er naar hun zin. Het zwembad was heel leuk en onze hond kon zich uitleven in de volledig omheinde tuin. Je kan er ook zalige wandelingen maken. En een kort ritje met de auto/fiets brengt je naar kleine dorpjes waar je marktjes kunt doen of eens lekker kunt uiteten. Ook de eigenaars zijn heel vriendelijke mensen. Je kan er steeds terecht met je vragen en respecteren je privacy. Zeker een aanrader. Wij komen zeker nog eens terug in de toekomst. mvg fam Saman-Aper

 3. Ann Van Acker Répondre

  Moderne en volledig uitgeruste woning met al het nodige comfort en perfect omheinde tuin met prachtig uitzicht. Toplokatie als je houdt van rust en van de natuur.
  Ondanks het mindere weer toch genoten van de uitstappen naar de steden in de ruime omgeving. Perfecte wandelomgeving en ideale plaats om te logeren met een hond.
  Een aanrader!

  Fam Veys en Melfi

 4. Esther Répondre

  Wij zijn net terug van een weekje in La Maison Riante bij Jacqueline en Bas. Wat hebben wij genoten! Een heel verzorgde woning met een leuk zwembad, een grote omheinde tuin en een adembenemend uitzicht. Een ideale plek om even uit te rusten en te ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven. Er zijn ook vele leuke dorpjes met marktjes om alle lekkere producten van de streek te leren kennen. Verder kan je ook nog samen zwemmen in rivier de Lot met de hond en enorm mooie plekjes ontdekken aan de oever van deze rivier. Deze vakantie was voor ons meer dan geslaagd en is zeker voor herhaling vatbaar!

 5. Taveirne J.P. / Ingrid Répondre

  Net terug van 2 heerlijke weken in « Maison Riante. 2 Weken genoten van de rust, de dagelijkse wandelingen, het heerlijk grote verfrissende zwembad (die tussendoor werd gereinigd). Het huis is zeer ruim met veel lichtinval en het voelt goed om na een uitstap er terug thuis te komen. Heerlijk ontbijten of lunchen op het ruime terras met een prachtig vergezicht. Je wandelt zo van het huis het bos in, onze hond keek er elke morgen naar uit ( en wij ook trouwens). Grote omheinde tuin waar de hond naar hartelust kon ravotten. Heb je vragen, Bas of Jacqueline steeds bereikbaar maar laten je wel volledige privacy genieten. Vele lekkere restaurantjes in de buurt, marktjes, leuke bezienswaardigheden…. Kortom… wil je van een culinaire, rustige en natuurvolle vakantie genieten, dan kun je Maison Riante niet links laten liggen! Top, en hopelijk lukt het ons om nog eens terug te genieten daar.

  J.P. Ingrid en een poot van Zoé!

Leave A Reply

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Visit Us On Facebook